Изграждане на сайт - Функционалности

 Imagem

Мега меню

Менютата биха задоволили дори и най-сложните за изработка уеб сайтове. Те поддържат категории, подкатегории, продукти, производители, банери, текстови съобщения и много други

 Imagem

Супер адаптивен

Контролирайте големината и броя на всички елементи според дисплея на устройството. Различен облик за всички резолюции от 320px до 1380px.

 Imagem

Анимирани банери с ефекти 

Банерите оживяват с помоща на движещи обекти върху тях, като снимки и текстове и създават чувството за анимирано видео. Могат да бъдат поставени абсолютно навсякъде, както и като част от фона на сайта. 

 Imagem

Специални продукти

Показване на продукти по критерии, избрани от Вас. Могат да бъдат продукти с намалена цена, най-продавани, най-нови, най-посещавани, продукти често поръчвани с определен артикул, последно разгледани продукти, продукти по ваш избор, артикули от определена категория или пък разбъркано.

 Imagem

Продуктови етикети

Показване на етикети при изчерпан или нов продукт. Показване върху артикули в промоция, както и % или точна сума за спестяване.

 Imagem

Футер

Възможност за събиране на много информация в дъното (футера) на всяка страница като бутони за социални мрежи, категории, информация за контакт, платежни методи, продукти и промоции, полета за абонамент с имейл и всякакъв друг тип информация.

 Imagem

Продуктови селекции и въртележки

Селектиране на топ продуктите в различни табове, по ваш критерии и категории и възможност за автоматично въртене на продуктите през определен интервал от време.

 Imagem

Обратен брояч

Показване на оставащото време до края на промоцията

 Imagem

Филтри

Мигновенно филтриране на продуктите без презареждане на страницата. Позволява филтриране в категориите по цени, марки, цветове, размери, материали, както и по специално избрани критерии.

 Imagem 

Изкачащи прозорци

Информация, която няма как да бъде незабелязана! Може да бъде ползвана за промоции, абониране с имейл или като форма за обратна връзка.

 Imagem 

Бърз преглед

Бързо преглеждане на продуктите, без нужда от презареждане на страницата и връщане към категорията при преглед на всеки продукт отделно.

 Imagem 

Ревюта и Коментари

Споделяне на клиентските мнения за Вас по стилен и уникален начин.

 Imagem 

Странични ленти

Поставяне на всякакъв тип елементи, като банери, менюта, продукти, статии, специални съобщения, коментари и др. Функцията дава възможност за показване на различни елементи при преглед на различен тип страници.

 Imagem

 Блог и Новини

Интегриран красив блог, където можете да спеделяте всичко около вашия бизнес.

  

 

 

Технически характеристики


 

Неограничена продуктова информация

Показване на всеки вид информация в раличен таб, позволяващ структурираност и прегледност на цялата информация. Възможност за добавяне на описание, техническа спецификация, коментари, видеа, както и допълнителна информация. Функцията позволява автоматично добавяне към множество продукти по зададен критерии, например за всички продукти от определена категория, за всички продукти на определен производител, продукти в намаление и други.

 

Мултиезичен

Всички сайтове имат опцията за смяна на езика. Както и възможност за визуализация на определени елементи при конкретно избран език.

 

Администрация на Български език

Административната част на онлайн магазините е изцяло на български език, като има възможност и за промяна на езика.

 

Валута

Използване на неограничен брой валути, позволяващи търговия извън България.

 

Опции и Атрибути

Продуктите се предлагат с различни варианти. Някои с размери, други с цветове, дължина, височина и т.н. Независимо от случая, Netsoft предлага решение за добавяне на допълнителни важни продуктови опции.

 

Афилиейт програми

Позволява регистрация на рекламатори на сайта срещу процент от продажбите, направени благодарение на тях.

 

Виртуални продукти

Възможност за продажба на виртуални продукти, като софтуер, музика, изображения и т.н.

 

Без ограничения

Платформата дава възможност за неограничен брой продукти, категории, производители, опции, филтри, клиенти и т.н.

 

Методи за доставка

Интеграция с почти всички известни куриерски фирми. Възможност за образуване на цена според тегло, адрес, безплатни доставки, взимане от директно от магазина и др.

 

Методи за плащане

Интеграция с почти всички известни платформи за онлайн разплащания като, PayPal, EasyPay, EPay.bg, Skrill, както и банкови транзакции, наложени платежи и още много.

 

Потребители и Клиенти

Възможност за категоризиране на различните типове клиенти и добавяне, както на групови, така и индивидуални отстъпки към потребителските профили.

 

Анализи

Интегрирани инструменти за анализ по множество показатели. Анализ на продажбите, анализ на клиентите, анализ по продукти, анализ по местоположение....

 

SEO

Платформата следва най-добрите практики от света на seo оптимизацията.

 

Технически спецификации и производителност

Сървър Apache

База данни - MySQL

Език - PHP 7.0

Допълнително използвани езици - Javascript, HTML, CSS

Производителността и структурата е оптимизирана и предлага бързина при зареждане на страниците. Без установено забавяне до 35 000 продукта

За сайтове хостнати при нас използваме ултра бързия Lightspeed сървър, позволяващ на програмистите ни да намалят времето за зареждане до 7 пъти.