Изработка на онлайн магазин

Posted by admin 05/04/2018 0 Comment(s) Полезно,
Изработка на онлайн магазин

 

Повечето проекти, които поемаме са свързанни най-вече с изработка на онлайн магазини. Точно в изграждането на онлайн магазини имаме най-голям опит и освен с изработката, сме се натоварили с отговорността да напътстваме клиентите от самото начало с помоща на знанията, натрупали в тази сфера.

Работата и комуникацията с Нас при изработката на онлайн магазин е лесна дори за хора, които никога не са се сблъсквали с такъв вид дейност. Говорим с прости думи, така че да не бъдете натоварени с излишна терминология свързана с изграждането на сайт. Успяваме да разберем нашите клиенти с две думи и без много обяснения.

 

Какво получавате, при изработката на онлайн магазин?

  • Пълна индивидуалност за всеки сайт, съобразен с всички ваши изисквания, сякаш Вие самите сте го проектирали.
  • Респонзив дизайн. Иначе казано онлайн магазина, който изграждаме ще изглежда страхотно през всички устройства, било то смартфон, таблет или компютър.
  • Красива визия и всички функционалности, необходими за успешен старт на бизнеса Ви.
  • Сигурна защита срещу хакерски атаки
  • Лесен за поддръжка и администрация. Това, в което клиентите се влюбват най-често е приятелския интерфейс в административната част на уеб сайта (Back end). Разполагате с изобилие от опции и настройки за да може да задоволи перфектно всички нужди, дори и бъдещи такива. Ако пък Ви омръзне визията на изработения от нас онлайн магазин, лесно може правите промени без да са необходими специални умения. Така спестявате допълнителните разходи, които в много случаи бихте платили за редизайн на сайта.

 

Безценно "know-how" за всеки онлайн магазин.

За Нас - Безценно, за Вас - Безплатно. Огромния опит и научените успешни практики в областта на онлайн продажбите, ни позволява да мислим с няколко стъпки напред. Това ни позволява да консултираме клиентите си, ако изискванията/идеите/действията им застрашават проекта.

Често клиентите ни имат добри бизнес идеи, но незнаят откъде да започат. Наша отговорност е да помагаме за доразвиването на идеята (Ако това е необходимо) и да запълним липсващите парчета от цялостната картина.

Неуспехът на много онлайн магазини се дължи именно на допуснатите грешки в самото начало, били те заради функционалности, seo оптимизация, дизайн, проблеми в самия бизнес модел или др. Ние следим за всичко това, за да осигурим безпроблемен старт на бизнес Ви.