Реклама във Facebook и Google

Posted by admin 21/05/2017 0 Comment(s) Полезно,

Реклама във Фейсбук

 

Разчитайте на Netsoft за качествена и ефективна реклама във Фейсбук и Google. Рекламата в интернет днес е по-развита от всякога. Има гарантирани резултати и спестява много средства.

 

Реклама във Фейсбук

 

Фейсбук разполага с изключително разнообразна аудитория, което означава, че има голям шанс да намерите потенциални клиенти. Едно от най-големите предимства на тази реклама е прецизното измерване на резултатите. Така знаете точно за какво отиват парите ви и каква е ефективността. Фейсбук е чудесен канал за реклама, тъй като предлага много по-различна комуникация с потребителите. Тук имате възможност да комуникирате директно с потенциалните си клиенти. Това е и идеалната платформа, ако искате по-разчупена реклама, тип игра или друга директна интеракция с потребителите.

Във Фейсбук можете да направите и един малко по-класически вариант за рекламиране - под формата на пост. Разказвайте редовно на публиката за новите си продукти или за примамливи промоции, като използвате подходящи изображения с кратък текст. Има и още методи за реклама във фейсбук, свържете се с нас и с радост ще ви консултираме.

 

Реклама в Google

 

Най-лесният начин да увеличите значително посещенията в сайта си. Срещу неголеми суми ще гарантирате предни позиции за вашия сайт при търсене по ключови думи. Така вашата марка/продукти ще са едни от първите, на които ще попаднат потенциалните Ви клиенти, докато търсят в интернет. Основно предимство, е че се плаща само за реално извършено действие - когато потребителят кликне върху вашата реклама и съответно посети сайта ви. Дори и да звучи лесно, зад ефективната реклама в интернет стоят много знания, умения и опит.

В екипа на Netsoft работят специалисти, които ще се погрижат вашата реклама във Фейсбук и Google да е прецизна, правилно насочена и печеливша. Ние познаваме добре тези платформи и как да направим рекламирането в тях успешно. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.