Рекламни материали - дизайн и печат

Posted by admin 21/05/2017 0 Comment(s) Полезно,
Изработка на графични изображения

 

Рекламните материали са важна част от успешното прeдставяне на вашата фирма. Ние от Netsoft ще изготвим уникален дизайн за вашите визитки, флаери, бланки, каталози, брошури и рекламни сувенири. Когато всяка малка стъпка е изработена с мисъл, идея и вдъхновение – резултатите са повече от ефективни. Уверете се в това. Рекламните материали са важен нюанс към общия успех.

 

Реклами визитки

Визитките са едни от най-използваните рекламни материали, с които можете да представите дейността на вашата компания. Малката площ на визитката прави нелека задачата да отразите само най-важното, но със стил. А именно вашето име, телефон, контакти за връзка – трябва да бъдат позиционирани така, че да бъдат първото нещо, което потенциалния купувач ще види. Препоръчително е да не се използват трудно четими и различни шрифтове, тъй като това допълнително може да затрудни клиентите ви. Използването на изображение във визитките е препоръчително, но снимката трябва да бъде подбрана така, че да илюстрира най-доброто от вас и съответно да е с много високо качество.

Постигането на изчистен и опростен дизайн ще направи вашите рекламни материали много по-успешни, вместо някоя претруфена и искряща визитка. Когато вписваме контакти за връзка, със сигурност трябва да включим активен e-mail, профилите ви в социалните мрежи, като Facebook, Twitter, Linkedin, Google + и др. Това ще рекламира и страниците ви, като неминуемо ще популяризира и вашия сайт.

Липсата на пространство и невъзможността да напишем такъв обем информация на рекламните ви материали провокира създаването на QR код, благодарение на който всеки смартфон ще открие за около секунда цялата информация, побрана във визитката ви.

Материалите, от които ще се изработят визитки ви са от основно значение. Могат да бъдат от:

Материали от висококачествено дърво;

Материали от първокачествена пластмаса;

Материали от хартия;

Хубаво е визитката ви да бъде двустранна, защото ако искате да съберете повече компоненти – едната страна няма да бъде достатъчна. Разбира се, можем да поставим на гърба на рекламния материал вашето лого или слоган.

Размерът също е от значение. Препоръчително е да се придържаме към стандартния размер, защото така ще бъде лесно за потребителя да прибере рекламния материал в портфейла си.

Визитната картичка е рекламен материал, който се използва предимно при запознанство с потенциални партньори и клиенти, по време на бизнес срещи. Основната цел е да направите голямо впечатление с малко рекламно оръжие. Най-популярния аксесор, който ви е необходим в бизнес средите, трябва да е отражение на вашия успех и креативност. А ние можем да изразим всичко това с правилния дизайн.

 

Рекламни флаери

Флаерите са другите най-популярни рекламни материали, с които можете да достигнете до по-голям брой хора. Тук имаме много повече рекламна площ, върху която можем да развихрим идеите ви.

Рекламният материал се печати бързо и е сравнително евтин вариант да информирате голям кръг от хора. Можете да го използвате, за да представите новата си дейност, нов продукт, с цел промоция, за да подсетите аудиторията за себе си. Формата може да бъде каквато пожелаете - от най-стандартната - до най-креативната и ексцентрична. Флаерът носи вашето рекламно съобщение, а за да е разбрано правилно – информацията трябва да е лесно смилаема и атрактивна.

Екипът на Netsoft ще изготви иновативен и професионален дизайн за всяка ваша рекламна кампания. За да се получи впечатляващ краен ефект, трябва да бъдат взети няколко неща предвид:

Изборът на шрифт трябва да бъде съобразен с това, което представяте. Да е в унисон със стила на предприятието ви, да привлича вниманието от пръв поглед, но и да не е натрапчив и дразнещ окото.

Цветовете са следващата основна част на вашите рекламни материали. От значение е каква таргет група искате да привлечете. Правилното съчетание на няколко цвята ще въздейства на потенциалните клиенти в насоката, която им зададете.

Изображенията са задължителни, те служат като допълнение към текста. Така аудиторията ще получи по-пълна представа какво точно искате да им кажете с рекламното си съдържание.

Посланието трябва да бъде ясно, точно и интересно. Когато изреченията са стегнати и съдържателни, освен че ще предотвратите рекламния ви материал да се озове в кошчето, ще си гарантирате нови клиенти и съответно развитие на бизнеса.

Най-важното изискване е да бъде запазена вашата индивидуалност. Логото, почерка и стила на бизнеса ви трябва да бъдат разпознаваеми. Тогава рекламата ще е наистина интензивна и без еквивалент.

 

Рекламни бланки

Не е задължително да сте голямо и доказало се дружество, за да използвате бланки. Те са материали, които със сигурност няма да ви донесат продажби, но ще утвърдят добрия имидж и високия професионализъм на бизнеса ви.

Когато всеки документ, който е създаден от вашата фирма носи логото ви, тогава единствено ви остава да отведете дейността си на по-горно ниво. Корпоративната ви идентичност е от изключителна важност. Всеки малък детайл може да направи огромно впечатление, а добрата визия ще ви бъде осигурена от нас. Материалите, с рекламна цел винаги са добра идея.

 

Рекламни каталози

Каталогът е друг важен материал, с който можете успешно да рекламирате дейността си. Не е достатъчно артикулите, които предлагате да бъдат поставени в скучни и сиви страници. Те трябва да бъдат представени творчески, с подходящ текст, качествено изображение и стилна визия.

С фирмения каталог ще изградите желания имидж, ще спечелите повече клиенти и ще разгънете целия потенциал на бизнеса ви. Добрата визия и адекватното систематизиране на информацията са елементите, които ще превърнат материалите ви полезни за потребителите.

 

Рекламни сувенири и рекламни материали

Рекламните материали под формата на сувенири са успешен подход, когато искате да представите фирмата си в добра светлина. Често рекламните сувенири са под формата на календари, чаши, тениски, тефтери. Използват се за допълнение към фирмени подаръци, или служат като такива. Специалното отношение по време на празници ще покаже на служителите и на активните купувачи, че държите на тях. Жест, който отразява добрите ви маниери и професионално отношение. Защото качествените рекламни материали са актуални целогодишно.