Онлайн реклама

Posted by admin 13/02/2018 0 Comment(s) Полезно,
Интернет реклама

 

Какво е онлайн реклама?

Онлайн рекламата е нещо много повече от това просто да се пусне един банер и да се надяваме на най-доброто. Най-ефективните онлайн рекламни кампании включват няколко елемента, които са взаимосвързани, като всеки от тях предоставя уникални функции, за да се максимизира потенциала на кампанията.

При правилна стратегия и изпълнение, една онлайн реклама може да доведе до впечатляващи резултати. Сред основните ѝ предимства е изключително ясното таргетиране (рекламиране само пред потенциални клиенти), значително по-ниски цени в сравнение с другите форми на реклама и много доброто проследяване на резултатите. В интернет всичко е измеримо и винаги знаем точно с каква ефективност е използван бюджета. Рекламна агенция Netsoft предлага всички необходими елементи за успешна рекламна кампания в интернет.

Етапи на интернет рекламата

 

Текстова и банер реклама чрез AdWords

Увеличете значително посещенията в сайта си и направете бизнеса си по-известен. AdWords е най-популярната платформа за реклама в интернет. Чрез нея вашият сайт ще бъде на първи позиции в Google при търсене по ключови думи. Също така ваши реклами ще достигат до потенциалните ви потребители под формата на банери в различни уеб сайтове. С правилна стратегия и таргетиране, рекламата чрез AdWords е изключително ефективна.

 

Лесно измерими резултати. Сред основните предимства на AdWords е, че всичко е измеримо. Ще знаете с точност до колко души е достигнала вашата реклама, както и колко от тях са проявили интерес към нея. Ще разберете колко посещения в сайта ви е имало вследствие на този вид онлайн рекламиране.

 

Точно и ясно таргетиране. Друг важен фактор е прецизното таргетиране – така ще сте сигурни, че посланието Ви достига до правилните хора, а именно вашите потенциални клиенти.

 

Най-доброто съотношение между цена и ефективност. Чрез онлайн рекламата може да постигнете изключителни резултати при една от най-ниските цени за рекламиране изобщо.

 

Изработка на банери

Без значение дали имате нужда от отделни банери за вашия вече готов уебсайт, facebook страница или онлайн реклама, ние сме насреща. Нашите дизайнери ще подготвят грабваща визия за вашите банери, изцяло съобразена с корпоративната ви идентичност и цели.

 

Ремаркетинг

Потребителите онлайн рядко решават да направят поръчка веднага и особено още от първите сайтове, които са разгледали. Всеки един клиент извървява своята потребителска пътека в интернет, преди да направи покупка или да се спре на конкретна фирма за желаните услуги. Пътят е дълъг и сложен и дори може да премине през няколко устройства.

Ремаркетинг

Най-общо, това е пътят от желанието на клиента за определената покупка и реалното ѝ извършване. Поради тази причина, ремаркетингът се превърна в един от най-важните инструменти в дигиталния маркетинг. Чрез него може да последвате потребителите, които вече са посетили вашия сайт, без значение дали са направили поръчка (в случай, че имате онлайн магазин), като ще им се показват ваши реклами в други сайтове, които те посещават. Това не само значително увеличава популярността на марката, но и предоставя множество допълнителни възможности потребителят да преразгледа вашия сайт и да избере от продуктите или услугите, които предлагате.

 

Изключително таргетиране. Основно предимство на ремаркетинга е, че се таргетират хора, които вече са имали интерес към вашите или подобни продукти/услуги. Така ще знаете, че със сигурност бюджетът ще бъде разходван за потенциални клиенти, а не за реклама пред хора, които може би нямат интерес към бизнеса ви.

 

Лесно измерими резултати. И отново, както всяка форма на комуникация онлайн, и тук можем да измерим резултати.

 

E-mail маркетинг

E-mail маркетингът се превърна се в един от най-често използваните елементи на онлайн рекламата. Понякога дори се използва единствено този начин за комуникация с потребителите. Това е особено подходящо, когато искате да се подчертае оставащото време за конкретна кампания или отделна промоция.

Ремаркетинг

 

Включени линкове към сайта Ви. Обобщено чрез e-mail маркетинг може да изпратите съобщение до електронните пощи на огромен брой потребители, което да включва текстово съдържание, изображения и линкове към вашия сайт.

 

Лесна измеримост. Както при останалите канали за онлайн реклама, и тук отново можем да измерим резултатите. Ще Ви кажем колко души са отворили имейла Ви, както и колко са кликнали върху връзките към сайта Ви в него – сигурен признак, че са проявили интерес.

 

Чудесно допълнение към онлайн рекламната кампания. Както при всяка една кампания, така и в тези онлайн, за да се радваме на максимална резултати, е нужно да включим всички подходящи компоненти. E-mail маркетингът може да е много ефикасен и затова остава предпочитан от много рекламодатели.

 

Защо да изберете нас?

Със сигурност сте намерили още редица рекламни агенции, докато сте търсели кой да се занимава с рекламата на бизнеса Ви. Но нека кажем защо да изберете нас:

 

Страхотен екип. В Рекламна агенция Netsoft работи амбициозен екип от професионалисти. Всеки от нас има дълъг опит в областта и не спира да следи тенденциите. Ние сме креативни, отговорни и не се спираме, докато не намерим най-правилното решение за Вашия бизнес. Екипът ни се състои от всеотдайни графични дизайнери, копирайтъри, програмисти и ръководители на проекти. Всеки от нас дава максимума от себе си за перфектно свършена работа и постигането на всички желани резултати.

 

Ниски цени. Ако и преди сте се сблъсквали с начинанието да търсите рекламна агенция, вероятно знаете какви солени оферти се изготвят от много фирми в бранша. Ние нямаме излишни разходи за скъпи офиси в огромна сграда, ненужен персонал и редица други пера от бюджета, които в крайна сметка оскъпяват цената на услугите. Нашата цел е да предлагаме качествени услуги на добри цени, за да могат от тях да се възползват всички, които имат нужда, а не само тези с дебели портфейли.

 

Всеотдайност. Нашите клиенти са и наши партньори. Затова встъпваме с желание и хъс във всеки нов проект. Успехът на клиентите ни е и наш личен. Приемаме целта на всеки от тях за мисия и работим неуморно, докато не намерим най-добрите решения и не ги реализираме.