Брандиране и рекламни материали

Изработка и дизайн на фирмено лого

Лого

 

Ще интегрираме вашата уникална бизнес идентичност в подготвен специално за вас креативен графичен знак, който ще изразява и допълва името на бизнеса ви по атрактивен начин.

Дизайн на уеб банери

Уеб банери

 

Ще визуализираме вашите идеи, ще ги обновяваме и ще поддържаме високото качество и актуалност на бизнеса ви. Информация за дейността ви ще може да се види на всяко устройство – таблет, мобилен телефон, лаптоп.

Предпечат и дизайн на фирмени визитки

Визитки

 

В корпоративния свят размяната на визитки е все така актуална. Те са предпоставка за нови бизнес взаимоотношения. Затова ние предлагаме запомнящ и отличаващ се дизайн за вашите визитки.

Дизайн на рекламни флаери

Флаери

 

Създаване на креативни и дизайнерски флаери за вашия бизнес.

Фирмени бланки

Бланки

 

Понякога малките детайли изграждат голямо доверие. Фирмените бланки са отличителен белег на доказалите се в бизнеса компании. Могат да се използват както за комуникация между служителите, така и при работа с клиенти.

Фирмени каталози( Дизайн и Печат )

Каталози

 

Елегантен индивидуален дизайн за всеки каталог, който създаваме. Един от най-лесните и ефективни начини да покажете всичко, което предлагате.

Фирмени брошури (Предпечат)

Брошури

 

Актуалната информация е най-ценното оръжие в рекламния бизнес. Информирайте клиентите си периодично за развитието на вашия бизнес и новите си продукти, а дизайна оставете на нас.

Дизайн за печат върху рекламни сувенири

Рекламни сувенири

 

Популяризирайте вашата фирма чрез рекламни сувенири във всякакви форми с вашата марка. Зарадвайте служителите, партньорите и приятелите си с отличаващи се фирмени сувенири.

Цени за дизайн на рекламни материалиа

Цени за дизайн на рекламни материали

Ниски цени и високо качество! - именно с това се отличаваме на пазара. Не губете повече време, а изградете вашия бранд, сега!

Виж цените

Искате вашия бранд да бъде лесно разпознаваем!? Да изразите вашата бизнес идентичност по модерен и запомнящ се начин, а маркетинговите ви послания да достигат по-широк кръг потребители!? Изберете печелившата карта – уникален и атрактивен дизайн, който ще говори вместо вас. Ние от Netsoft сме наясно колко важно е визуалното представяне на една марка. Следвайки последните тенденции в света на маркетинга посвещаваме целия си креативен запас, за да предложим един модерен и свеж подход в изграждането на актуален и ефективен бранд дизайн за всеки бизнес. Ние обичаме детайла, но се стараем винаги да запазим поглед над цялата картина. Харесваме пъстротата и контраста на модерния свят и я пренасяме в нашата работа. Улавяме духа на днешния ден и го превръщаме в силно утрешно послание. Какво можем да направим за вас?

 

Бранд дизайн

Ще проучим и анализираме сферата на вашия бизнес, за да сме сигурни, че ще предложим най-адекватното и актуално решение.

Ще изготвим концептуална скица с дизайн за вашия бранд.

Ще обсъдим с вас прогреса на проекта, за да сме сигурни в интерпретацията на идеите ви по най-добрия начин.

Ще ви представим готовия продукт.

Цялостната визия на вашата марка ще изградим чрез компонентите, които са необходими за развитието на вашия бизнес:

Имате нужда от повече информация ?
Изработка на банери и графични изображения

Изработка на банери и графични изображения

admin 21/05/2017 0
 Професионалните дизейнери на Netsoft ще се погрижат за визуалното представяне на вашия бизнес. Гарантираме запомняща се и модерна визия, в синхрон с ...
Прочети още
Графичен дизайн - определение и практика

Графичен дизайн - определение и практика

admin 21/05/2017 0
 Графичен дизайн - най-напред това е изкуство. Определя се като практика да планираш и изразяваш идеи с визуално и текстово съдържание. Формата на ком...
Прочети още
Рекламни материали - дизайн и печат

Рекламни материали - дизайн и печат

admin 21/05/2017 0
 Рекламните материали са важна част от успешното прeдставяне на вашата фирма. Ние от Netsoft ще изготвим уникален дизайн за вашите визитки, флаери, бл...
Прочети още