Изработка на сайтове

Узграждане на уеб сайтове

Какво предлагаме ?

Изработка на фирмен сайт

Изработка на онлайн магазин

Изработка на целева / промоционална страница (Landing Page)

Създаване на форуми / блогове

Поддръжка и администрация

Сървърни / Хостинг решения

Защо уеб сайт ?

Има множество причини да се нуждаем от изработка на сайт. Но сега бихме искали да се спрем на най-важните от тях, както и да споделим основните аспекти от предимството да притежавате собствен сайт.

Ниски разходи за поддръжка. Не е нужно да притежавате реален магазин, за който да плащате наем, както и да имате разходи за постоянно заплащане на персонал.

Вашият уеб сайт е лицето на фирмата. Независимо с какво се занимавате, един потенциален клиент винаги ще провери в интернет за вас. Изработката на сайта трябва да е на достатъчно високо ниво, защото от това зависи дали ще запазите клиента или той ще отиде при конкуренцията.

Уеб сайтът никога не спи. Много хора сърфират в интернет вечер, когато повечето фирми са затворени, а сайтът ще позволи на вашия бизнес или организация да бъдат отворени 24/7.

 

Вашият конкурент има уеб сайт. Ако сте в пряка конкуренция с друга фирма, която има сайт, то конкурентите Ви имат ясно предимство - особено ако постоянно рекламират своята интернет страница.

 

Търсене в Google. Хората търсят онлайн повече от всякога, особено докато са на път, използвайки мобилни устройства. Вашата страница трябва да бъде на върха на пръстите им, когато гледат в търсачките.

 

Подобряване на клиентското доверие и корпоративния имидж. С професионално изработен уеб сайт, вие ще можете да подобрите цялостното впечатление за себе си и вашия бизнес.Така клиентите ще си изградят по-голямо чувство на доверие към вашата организация.

Мисли локално, действай глобално. Повечето малки фирми са в състояние да предлагат стоки само в града, в който се намират. А с един уеб сайт ще можете да развиете бизнеса си в цялата страна, а защо не и по цял свят.

Над 60% от българите пазаруват в интернет. Сигурни ли сте, че искате да вървите срещу този тренд?

 
Уеб платформи

Популярни CMS системи

Всички сайтове, които изработваме за Вас, са с отворен код, което означава, че дори след края на проекта ще може да получавате ъпдейти и да използвате нови функционалности, без да Ви се налага да плащате на програмист за създаването им. В зависимост от типа сайт, който желаете да създадем, използваме следните платформи: Wordpress, Opencart, Joomla, Prestashop и други.

Стандартни функции на сайта

Над 2500 възможности за персонализация

Информация за повечето стандартни функционалности може да откриете тук!

Научи повече
Защо да изберете нас?

Netsoft е с дългогодишен опит в областта и е съставена от всеотдайни дизайнери, програмисти, копирайтъри и ръководители на проекти. Всеки клиент, с който работим, става част от екипа и заедно се изправяме пред предизвикателствата, докато не постигнем пълен успех! Имате нужда от още причини?

 

Опит

Вижда се в красивите и професионално изработени сайтове от нашето портфолио.

 

Достъпни цени

Нямаме огромна сграда и безсмислени финансови разходи, които допълнително да оскъпят всеки проект, затова можем да предложим най-добрите цени, изчислявайки единствено труда си!

 

Приятелски екип

Повечето наши клиенти се забавляват, докато работят с нас. Ние правим процеса на проектиране лесен и приятен. Говорим на обикновен достъпен език, без техно-брътвежи и обичаме това, което правим.

 

Плащате накрая

Останалите софтуерни компании настояват за договори за поддръжка, дори когато не се нуждаете от това. Други пък искат половината от стойността предварително. При нас плащате, когато сме задоволили напълно вашите изисквания!

 

Ти си шефът

Ще ви предоставим цялата необходима информация за вземане на най-доброто решение. Ще дадем нашите препоръки, но в крайна сметка, всяко решение е ваше.

Цени за изработка на уебсайт

Цени за изграждане на сайт

Предлагаме както фиксирани, така и гъвкави цени, пасващи на всеки клиент според неговите нужди!

Виж цените
Имате нужда от повече информация ?
Изработка на сайт

Изработка на сайт

admin 21/05/2017 0
 Ще създадем функционален и удобен уеб сайт, с индивидуален дизайн и съдържание, насочен към търсени...
Прочети още
Уеб дизайн

Уеб дизайн

admin 21/05/2017 0
 Уеб дизайнът е едно от най-големите оръжия в дигитална ера. Ако бъде приложен както трябва, където ...
Прочети още
Коя е най-добрата цветова палитра за вашия сайт?

Коя е най-добрата цветова палитра за вашия сайт?

admin 21/05/2017 0
 Избирането на правилната палитра от цветове за дизайна на уебсайт е изключително важно. Въпреки тов...
Прочети още
Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

admin 05/04/2018 0
 Повечето проекти, които поемаме са свързанни най-вече с изработка на онлайн магазини. Точно в изгра...
Прочети още