За Нас

Нашата работа е Вашият успех!

За компанията

Ние сме млади и амбициозни специалисти, с една цел – да направим бизнеса на клиентите си по-успешен. Ядрото на екипа на Netsoft е страстта ни към работата, както и любопитството, което ни тласка винаги да търсим модерни и ефективни решения.
За нас е важно да предложим комплексно рекламно обслужване – от изработка на лого и уебсайт до плакати и визитки. Така на нашите клиенти не се налага да търсят различна агенция за всяка част от рекламното присъствие. Нещо повече – ще интегрираме вашата визия и идентичност във всеки елемент от рекламната комуникация, утвърждавайки единен бранд имидж.

 

Защо да изберете нас?

Със сигурност сте намерили още редица рекламни агенции, докато сте търсили кой да се занимава с рекламата на бизнеса Ви. Но нека кажем защо да изберете нас:

 

Страхотен екип

В Netsoft  работи амбициозен екип от професионалисти. Всеки от нас има дълъг опит в областта и не спира да следи тенденциите. Ние сме креативни, отговорни и не се спираме, докато не намерим най-правилното решение за Вашия бизнес. Екипът ни се състои от всеотдайни професионалисти по онлайн маркетинг. Всеки от нас е специализиран в различен аспект от областта – уеб програмиране и SEO, социални мрежи, графичен дизайн, копирайтинг и реклама. Работим неуморно за всеки проект и постигането на желаните резултати.

 

Ниски цени

Ако и преди сте се сблъсквали с начинанието да търсите рекламна агенция, вероятно знаете какви солени оферти се изготвят от много фирми в бранша. Ние нямаме излишни разходи за скъпи офиси в огромна сграда, ненужен персонал и редица други пера от бюджета, които в крайна сметка оскъпяват цената за клиента. Нашата цел е да предлагаме качествени услуги на добри цени, за да могат от тях да се възползват всички, които имат нужда, а не само тези с дебели портфейли.

 

Всеотдайност

Нашите клиенти са и наши партньори. Затова започваме с желание и хъс всеки нов проект. Успехът на клиентите ни е и наш личен. Приемаме целта на всеки от тях за мисия и работим неуморно, докато не намерим най-добрите решения и не ги реализираме.