Поддръжка на социални профили

Netsoft предлага на своите клиенти професионална поддръжка и мониторинг на всички фирмени профили в социалните мрежа, като ще се съобразим със сферата, в която оперирате, политиката и целите на бранда. Ще Ви предложим правилните платформи, в които да рекламирате.

 

 

Какво включва ?

Създаване или актуализиране (обновяване на визията на страницата, както и генериране на ново съдържание) на съществуваща фейсбук страница.

Създаване на впечатляващи профилни снимки и корици за всички поддържани профили.

Създаване на предварително начертан месечен план за популяризиране на фирмата,чрез фейсбук страницата (план за конкретното съдържание във страницата- кога и по колко поста на ден да се пускат в страницата).

Добавяне на администраторски профил за клиента или негов представител (клиентът има пълни права върху страницата).

Осигуряване на съдържание N поста месечно, като позитивни мисли, изображения, съвети дадени от клиента и постове, свързани с фирмата – снимки на продукти, статии за дейността и др. по желание на клиента.

Изготвяне и предоставяне на ежемесечен анализ на състоянието на страницата включващ статистически и демографски данни относно нейните последователи и постигнатите резултати.

Отговаряне на всякакви коментари и съобщения на страницата; (стандартен отговор - в рамките на работния ден – до няколко часа).

Включен бюджет за реклама, който осигурява по-голяма популярност на фейсбук страницата и повече последователи.

Изготвяне на предстоящи събития – при участие на фирмата в изложения, демонстрации и други мероприятия, както и при организирането на собствени такива.

Цени за поддръжка на социални профили

Цени и пакети за поддръжка

Какво включва всеки пакет и на каква цена е.

Научи повече
Имате нужда от повече информация ?
Реклама във Facebook и Google

Реклама във Facebook и Google

admin 21/05/2017 0
 Разчитайте на Netsoft за качествена и ефективна реклама във Фейсбук и Google. Рекламата в интернет днес е по-развита от всякога. Има гарантирани резу...
Прочети още
Коя социална мрежа е най-подходяща за вашия бизнес?

Коя социална мрежа е най-подходяща за вашия бизнес?

admin 21/05/2017 0
Преценката в кои социални мрежи да представите бизнеса си понякога може да трудна. Много често по-нервните маркетолози решават да таргетират колкото с...
Прочети още
Социални мрежи

Социални мрежи

admin 13/02/2018 0
Това е един от основните формати на онлайн маркетинга и често е задължителен елемент за постигането на комуникационните и бранд цели на компанията. Ет...
Прочети още