Клиентска част

Административна част

Допълнителни функции

Изграждане на сайт - Функционалности

Responsive design

Адаптивен дизайн

 

Страхотна визия и лесен за използване на всички устройства

Дизайн на уебсайт - Меню

МЕГА МЕНЮ

 

Менютата биха задоволили дори и най-сложните за изработка уеб сайтове. Те поддържат категории, подкатегории, продукти, производители, банери, текстови съобщения и много други

Анимирани уеб банери

АНИМИРАНИ БАНЕРИ С ЕФЕКТИ

 

Банерите оживяват с помоща на движещи обекти върху тях, като снимки и текстове и създават чувството за анимирано видео. Могат да бъдат поставени абсолютно навсякъде, както и като част от фона на сайта.

Селектирани продукти

СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

 

Показване на продукти по критерии, избрани от Вас. Могат да бъдат продукти с намалена цена, най-продавани, най-нови, най-посещавани, продукти често поръчвани с определен артикул, последно разгледани продукти, продукти по ваш избор, артикули от определена категория или пък разбъркано.

Продуктови етикети в сайта

ПРОДУКТОВИ ЕТИКЕТИ

 

Показване на етикети при изчерпан или нов продукт. Показване върху артикули в промоция, както и % или точна сума за спестяване.

Футър (Footer)

ФУТЕР

 

Възможност за събиране на много информация в дъното (футера) на всяка страница като бутони за социални мрежи, категории, информация за контакт, платежни методи, продукти и промоции, полета за абонамент с имейл и всякакъв друг тип информация.

Продуктови селекции и въртележки

ПРОДУКТОВИ СЕЛЕКЦИИ И ВЪРТЕЛЕЖКИ

 

Селектиране на топ продуктите в различни табове, по ваш критерии и категории и възможност за автоматично въртене на продуктите през определен интервал от време.

Таймер, отброяващ времето до края на промоцията

ОБРАТЕН БРОЯЧ

 

Показване на оставащото време до края на промоцията

Неограничен брой филтри в категориите

ФИЛТРИ

 

Мигновенно филтриране на продуктите без презареждане на страницата. Позволява филтриране в категориите по цени, марки, цветове, размери, материали, както и по специално избрани критерии.

Попъп ( изкачащи ) прозорци

ИЗКАЧАЩИ ПРОЗОРЦИ

 

Информация, която няма как да бъде незабелязана! Може да бъде ползвана за промоции, абониране с имейл или като форма за обратна връзка.

Бърз преглед на всички продукти

БЪРЗ ПРЕГЛЕД

 

Бързо преглеждане на продуктите, без нужда от презареждане на страницата и връщане към категорията при преглед на всеки продукт отделно.

Ревюта и коментари

РЕВЮТА И КОМЕНТАРИ

 

Споделяне на клиентските мнения за Вас по стилен и уникален начин.

Странични ленти

СТРАНИЧНИ ЛЕНТИ

 

Поставяне на всякакъв тип елементи, като банери, менюта, продукти, статии, специални съобщения, коментари и др. Функцията дава възможност за показване на различни елементи при преглед на различен тип страници.

Вътрешна SEO Оптимизация

БЛОГ И НОВИНИ

 

Интегриран красив блог, където можете да спеделяте всичко около вашия бизнес.

Продуктови табове

Продуктови табове

 

Неограничен брой продуктови табове, като - описание, характеристики, потребителски мнения, видеа, допълнителна информация и т.н.

Клиентска част

Административна част

Допълнителни функции