Клиентска част

Административна част

Допълнителни функции

Изграждане на сайт - Допълнителни функционалности

Генериране на онлайн фактура

Генериране на автоматични фактури

 

Модула позволява генериране на фактура при поръчка в PDF формат. Файлът може да бъде автоматично прикачен в имейла за потвърждение на поръчката под формата на ПРОФОРМА, а след плащане да бъде генерирана ФАКТУРА през административния панел на сайта.

Модул за увеличаване на продажбите

Увеличаване на продажбите

 

Добавката Ви дава възможност да предложите на клиентите си допълни продукти, въз основа на избрания от тях артикул. Няма ограничение на рекламираните от Вас предложения. Можете да добавите различни предложение за всеки продукт отделно или да ги разделите по категории. Доказан факт е, че този метод увеличава продажбите с до 20%.

Модул за печат и принтиране

Модул за печат и принтиране

 

Чрез този модул клиентът може да проектира тениската отпред и отзад според предпочитанията си, като добави лого, изображение или текст. Вградени са различни видове шрифтове, цвятове и дизайни.

Автоматична смяна на езика

Автоматична смяна на езика

 

Функционалност, която ще накара посетителите ви да се чувстват като у дома. Изключително подходяща добавка за магазини с повече от един език и валута. Автоматично задава езика и валутата на магазина въз основа на местоположението на потребителите ви. Ето как работи: Ако клиент посети магазина ви от Обединеното кралство, сайтът ще му се отвори на английски език и цена в £ според курса. Също така можете да добавите пренасочвания на URL адреси за още по-персонализирано преживяване.

Зависими/Условни продуктови опции

Зависими/Условни продуктови опции

 

Този вид опции са полезни, когато уеб сайтът ви има опции за продукти, които зависят от избора на "опция-родител" или с други думи - от предходно избрана опция. Изключително подходящо за продукти с голям брой вариации и опции за персонализиране.

Различни линкове на всеки език

Различни линкове на всеки език

 

Дава възможност при мултиезичните онлайн магазини да бъдат използвани различни URL адреси за продукти, категории, производители и информация на съответния език.

Персонални клиентски отстъпки

Персонални клиентски отстъпки

 

Позволява да зададете процентна или фиксирана отстъпка за всички продукти/категории в магазина си. Освен това имате възможността да изпратите уведомителен имейл до клиента относно получената отстъпка Това е полезно, ако желаете да предлагате стоки на по-добри (различни) цени на вашите клиенти,но запазвайки първоначалните цени.

Клиентска част

Административна част

Допълнителни функции