SEO Оптимизация

SEO Анализ

Анализ

Първоначален анализ - При изпращане на запитване от ваша страна, екипът ни ще извърши пълен seo анализ на сайта, който е БЕЗПЛАТЕН. Ще определим всички проблеми и точки по които ще се работи.

На този етап ще изготвим индивидуална оферта.

Анализ по ключови думи - Тук внимателно ще анализираме и определим всички ключови думи (или фрази) с най-много търсения в мрежата. Това е един от най-важните етапи, тъй като ще извършим оптимизацията въз основа на точно тези ключови думи.

Анализ на конкурентите - Задълбочен SEO анализ на конкурентните сайтове, с цел определяне действията нужни за изпреварване в SERP ( Search Engine Result Page - Страницата с резултати ).

Вътрешна SEO Оптимизация

Вътрешна SEO оптимизация

Структуриране и дизайн - Техническата част на сайта, която е невидима за обикновения потребител, но е от особено значение за търсачките. Става въпрос за: H1,H2,H3 tags/тагове; Мета описания и заглавия; Alt tags/тагове; Оптимизиране на изображения; Оптимизиране на кодове и скриптове; Структуриране на URL-тата ( линковете ); Предприемане на действия свързани с бързината на сайта.

Структуриране на категориите - Определяне броя на нивата категории и техните имена, което се извършва благодарение на анализа по ключови думи. Този процес е изключително важен, тъй като категориите са най-силните страници от вашия уеб сайт с изключение на началната страница. Те имат най-голям потенциал за излизане на първа страница в SERP-a на търсачките.

Оптимизиране на текстове (Копирайтинг) - Пренебрегвано в миналото и с най-голямо значение в настоящето е писането на грамотни и оптимизирани текстове. Нашите специалисти неотлъчно следват следните фактори при копирайтинга: Дължина на текста; Определяне на ключовата дума Плътност (повтаряемост) на ключовите думи; Уникалност на текста; Грешното определяне на някой от тези фактори би довело до отрицателни последствия в бъдеще.

Външна SEO Оптимизация

Външна SEO оптимизация

 

Социални мрежи и профили - Свързаността и популярността на вашите социални профили.

PR статии - Писане на платени статии.

Линк билдинг - Публикуване на линкове към определена страница в чужди сайтове.

Платена реклама - Adwords, Facebook и т.н.

Цени за SEO Оптимизация на сайт

Цени за SEO Оптимизация

Ценообразуването ни е въз основа на големината на сайта и броя на основните ключовите думи!

Виж цените
Научете още за
SEO Копирайтинг

SEO Копирайтинг

admin 05/04/2018 0
 SEO копирайтинга е един от трите най-важни фактора за вътрешната seo оптимизация на един уеб сайт. Колкото по-дълъг е текста, толкова по-добре! - Да,...
Прочети още
Вътрешна SEO Оптимизация

Вътрешна SEO Оптимизация

admin 05/04/2018 0
 Вътрешна SEO или OnPage оптимизация е свързана със съдържанието и техническите характеристики на сайта, тоест кода използван от програмистите, бързин...
Прочети още
Външна SEO Оптимизация

Външна SEO Оптимизация

admin 05/04/2018 0
 Оптимизацията на един уеб сайт, не приключва, когато всички мерки свързани с вътрешната оптимизация са изпълнени, а напротив - тепърва ще са нужни до...
Прочети още